Home Nieuws Transfer Simen Juklerød naar Vålerenga IF afgerond 

Transfer Simen Juklerød naar Vålerenga IF afgerond 

0
Transfer Simen Juklerød naar Vålerenga IF afgerond 
Foto: Dominique Vaes

Simen Juklerød verlaat na één seizoen KRC Genk en gaat terug in zijn thuisland Noorwegen voetballen. Het is zijn ex-ploeg Vålerenga IF dat hem terug haalt. Juklerød maakte vorig seizoen de overstap van Antwerp, maar kon mede door blessures nooit een basisplaats afdwingen.

In één seizoen KRC Genk eindigt de teller op dertien wedstrijden voor Simen Juklerød. Hij was één jaar lang in dienst, maar kon pas midden december zijn opwacht maken onder Bernd Storck. Enkele langdurige blessures hielden de Noor aan de kant. Ook dit seizoen maakte Simen nog geen minuten en kreeg Gerardo Arteaga de voorkeur.

Voorlopig haalt de club geen vervanger binnen. De club heeft het volste vertrouwen in Angelo Preciado en jeugdproduct Tuur Rommens als back-ups van Gerardo Arteaga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here