Home Nieuws Jeugd Daan Dierckx (19) terug bij KRC Genk

Daan Dierckx (19) terug bij KRC Genk

0
Daan Dierckx (19) terug bij KRC Genk
Foto: Dominique Vaes

Daan Dierckx (19) is terug thuis. Dierckx wordt voor het komende seizoen geleend van het Italiaanse Parma FC, met aankoopoptie. Dierckx was eerder al actief in de Genkse jeugdopleiding.

Dierckx was één van de grotere talenten binnen de Genkse jeugdopleiding. De rijzige centrale verdediger doorliep verschillende reeksen in de jeugdopleiding van KRC Genk en wist zich daar stevig in de kijker te spelen. Zo koos hij er voor om in de winter van 2021 richting Italië te vertrekken naar Parma FC, op 17-jarige leeftijd. Door blessureleed in achterlinie van Parma maakte Dierckx ook zijn officiële debuut. Zo werd hij de eerste speler in de Serie A van het geboortejaar 2003.

De clubs vonden nu een akkoord in een huurovereenkomst voor één jaar, met aankoopoptie. De 19-jarige Belgische jeugdinternational sluit aan bij de selectie van Jong Genk, onder leiding van Hans Somers.

Veel succes Daan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here