Home Nieuws Transfer Cyriel Dessers naar US Cremonese officieel

Transfer Cyriel Dessers naar US Cremonese officieel

0
Transfer Cyriel Dessers naar US Cremonese officieel
Foto: Dominique Vaes

Cyriel Dessers heeft KRC Genk verlaten en een contract getekend bij het Italiaanse US Cremonese. Het was een kinderdroom voor Dessers om ooit voor zijn club, KRC Genk, te spelen. Zijn andere droom was om te spelen in een topcompetitie, ook dit kan hij nu afvinken.

Met de transfer van Cyriel Dessers levert KRC Genk opnieuw een speler af richting een G5-competitie in Europa. Hij zal in Italië onder andere Ruslan Malinovskyi, Joakim Maehle, Sergej Milinkovic-Savic, Kristian Thorstvedt en Omar Colley vergezellen.

Het avontuur van Cyriel Dessers is misschien niet hetgeen dat er van verwacht werd, door onder andere de ontbolstering van Paul Onuachu. Toch verliest de club één van zijn grootste supporters die trots was om iedere wedstrijd het blauw-witte shirt te dragen en zich altijd voor honderd procent smeet.

Cyriel Dessers speelde in het totaal 43 wedstrijden voor onze club en kwam hierin elf keer tot scoren.

Bedankt Cyriel! Veel succes met je verdere carrière, en misschien tot binnenkort!

https://twitter.com/TeamGVHL/status/1557317046156857344?s=20&t=OO-pWXlSKPgqYQhXecTy_A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here