Home Nieuws Welkom Rasmus Carstensen

Welkom Rasmus Carstensen

0
Welkom Rasmus Carstensen
Foto: KRC GENK

Rasmus Carstensen is een speler van KRC Genk. De Deen komt over van Silkeborg IF en tekent een contract tot 2026. Carstensen begon het seizoen als basisspeler met Silkeborg en haalde meteen 7 op 9, waarbij hij goed was voor twee assists.

Het profiel van Rasmus Carstensen doet een beetje denken aan Joakim Maehle. Hij speelt op dezelfde positie en valt op door zijn duelkracht en offensieve kwaliteiten. Carstensen speelde al vanaf zijn 18de mee bij Silkeborg en is ook Deens belofte international. Bij de Deense subtopper was Carstensen goed voor 2 doelpunten en 24 assists.

Rasmus is eerder een aanvallende rechtsback, die vaak mee naar voren gaat. Hij heeft een ongelofelijke motor die voortdurend zijn lijn op en af loopt. Hij bezit ook over een sterke inspeelpas, zelfs met zijn mindere linkervoet. Daardoor houdt hij er ook van om graag naar binnen te komen en zijn tegenstander te verwarren.

Welkom Rasmus!

https://twitter.com/TeamGVHL/status/1556918317096517632?s=20&t=336Tu4dh8XIlXuyDhjh24g

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here