Home Geen categorie 5 memorabele herinneringen aan Kristian Thorstvedt

5 memorabele herinneringen aan Kristian Thorstvedt

0
5 memorabele herinneringen aan Kristian Thorstvedt
Foto: Dominique Vaes

Met de transfer van Kristian Thorstvedt verliezen we binnen onze club opnieuw een groot talent. Kristian was zowel op als naast het veld een leider en voorbeeld voor veel spelers en supporters. Dit maakte hem ook zo geliefd binnen de club KRC Genk. Er zijn ontelbare en onvergetelijke herinneringen met hem gemaakt. Wij kozen er vijf uit en zetten ze op een rijtje.

1: Scoren bij zijn debuut

De transfer van Kristian Thorstvedt werd aangekondigd als eentje voor de toekomst. Toenmalig trainer Hannes Wolf verraste echter door hem in de eerste wedstrijd na de winterstop in de basis te droppen. Thorstvedt stelde niet teleur en opende meteen de score aan de Gaverbeek tegen Zulte Waregem. Hij had maar 22 minuten nodig om een afgeweerde voorzet van Ito keihard binnen te schieten.

Twitter: Pro League

2: Metamorfose als nummer 10

In zijn beginperiode werd Kristian Thorstvedt steevast als nummer 8 gebruikt. Het was coach John Van den Brom die hij als nummer 10 begon te gebruiken. Het werd als een laatste poging gebruikt om de Genkse machine weer te doen draaien na een verschrikkelijke crisis. Een poging die goed uitdraaide want Thorstvedt speelde een sterke partij en scoorde de winnende goal in de slotfase op Charleroi. Een ommekeer was ingezet en Thorstvedt had zijn nieuwe positie gevonden.

Foto : Dominique Vaes

3: Met een fles champagne op de persconferentie

Kristian Thorstvedt staat bekend als een sfeermaker en pleziermaker puur sang. Dit werd al vaak getoond op de socials van KRC Genk. Na de gewonnen bekerfinale tegen Standard verscheen Thorstvedt in bloot bovenijf op de persconferentie met een fles champagne, waarin hij zich zelfs in verslikte.

4 : Een hattrick scoren

In de memorabele Champions Play Offs van het seizoen 2020-2021 speelde Kristian Thorstvedt een belangrijke rol. Hij scoorde op de voorlaatste speeldag zijn allereerste hattrick in de thuismatch tegen Antwerp.

Twitter: Pro League

5: Het scoren en vieren van doelpunten

Ook is het altijd uitkijken naar welk vreugdedansje Kristian Thorstvedt uit zijn hoed zal toveren als hij een doelpunt scoort. Zo twerkte hij al eens voor eigen publiek na een weddenschap. Ook het kussen van het logo deed hij al.

Foto: Dominique Vaes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here