Home Nieuws Transfer Kristian Thorstvedt naar Sassuolo Calcio

Transfer Kristian Thorstvedt naar Sassuolo Calcio

0
Transfer Kristian Thorstvedt naar Sassuolo Calcio
Foto: Dominique Vaes

Krisitan Thorstvedt heeft onze club verlaten en heeft een contract getekend bij het Italiaanse US Sassuolo. Thorstvedt tekende een langdurig contract bij de middenmoter uit de Serie A. Hiermee komt er een einde aan het tijdperk Kristan Thorstvedt bij KRC Genk.

Kristian Thorstvedt kwam in januari 2020 aan als een nobele onbekende. Het werd een transfer voor de toekomst. Al meteen werd hij in de basiself gedropt en scoorde bij zijn debuut aan de Gaverbeek: hij had zijn meteen zijn plek veroverd binnen de ploeg. Een vervelende blessure en Corona zette zijn seizoen vroegtijdig stop. Eenmaal terug fit nam Thorstvedt al snel zijn plek terug in en verdween niet meer uit beeld. Hij was één van dé grote ontdekkingen en had een groot aandeel in het glansseizoen onder John Van de Brom waarin de tweede plaats en de beker werd behaald.

In het totaal trok Kris 87 keren het Genkse wedstrijdshirt aan. Hierin scoorde hij zeventien keer en leverde dertien assists af.

Bedankt Kristian! Veel succes in de Serie A! Als club zijn we trots opnieuw een talent af te leveren aan één van de grootste competities ter wereld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here