Home Nieuws “Carlos Cuesta heeft het in zich om een echte leider te worden”

“Carlos Cuesta heeft het in zich om een echte leider te worden”

0
“Carlos Cuesta heeft het in zich om een echte leider te worden”
Foto: Dominique Vaes

Zaterdagnamiddag werd de eerste oefenwedstrijd op het veld van Termien ruimschoots met 0-4 gewonnen. In de tweede helft droeg Carlos Cuesta voor het eerst de aanvoerdersband. Wouter Vrancken ziet in de Colombiaan veel potentieel om een leidersrol binnen de ploeg op te nemen.

Het beschikken over leidersfiguren in de ploeg, een al vaak gezegde uitspraak van Head Of Football Dimitri De Condé. Wouter Vrancken lijkt dit wel te zien in Carlos Cuesta, die een sterke wedstrijd speelde en bovendien nog scoorde. Vooral in coachend opzicht lijkt de Colombiaanse international veel stappen gezet te hebben: “Natuurlijk staat nog niet alles op punt op gebied van wedstrijdsystemen. Maar ik zie toch dat bepaalde jongens al bezig zijn met de manier van spelen die ik vooropsta. Cuesta is er daar eentje van. Hij coacht, ook als de bal ver weg is. Ook op training heb ik al gemerkt dat hij dat in zich heeft. Ik moedig dat aan. Hij kan een leidersfiguur worden.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here