Home Nieuws Terugkeer Cyriel Dessers volgend seizoen

Terugkeer Cyriel Dessers volgend seizoen

0
Terugkeer Cyriel Dessers volgend seizoen
Foto: Dominique Vaes

Cyriel Dessers keert komend seizoen terug naar Genk. Feyenoord heeft in een persbericht officieel bekend gemaakt dat de optie op Dessers niet gelicht zal worden. Dessers zal dus zo de voorbereiding van het volgende seizoen in Genk meemaken. Eerst komt hij nog in actie voor de Nigeriaanse nationale ploeg, waar hij afgelopen week een eerste keer voor scoorde tegen Mexico.

Technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord laat weten op haar website met veel plezier terug te kijken op het afgelopen seizoen met Dessers. ‘Een memorabel jaar, om vele redenen. Cyriel heeft precies gedaan waarvoor we hem gehaald hebben: goals scoren en het verschil maken. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europees succes dat de club dit jaar geboekt heeft. En ook niet onbelangrijk: hij heeft de harten van het publiek in De Kuip gestolen. We wensen hem daarom alle succes bij het vervolg van zijn voetballoopbaan.’

Ook Dessers zelf had nog enkele woorden over voor de Rotterdamse fans: ‘Ik heb een fantastische tijd bij Feyenoord gehad. Vorig jaar heb ik vlak voor het sluiten van de markt voor deze club gekozen en die beslissing is een van de beste uit mijn carrière geweest. Het hele seizoen was één groot avontuur, waarbij het succes in Europa en de prachtige interactie met het publiek er fier bovenuit steken. Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven.’

In het afgelopen seizoen speelde Dessers maar liefst 41 wedstrijden voor rood-wit. De balans mocht er zijn. Hij scoorde twintig keer en leverde vier assists. In de Conference League kroonde hij zich met tien goals tot topschutter.

Welkom terug, Cyriel!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here