Home Nieuws Jeugd Matisse Didden zet de stap richting A-kern

Matisse Didden zet de stap richting A-kern

0
Matisse Didden zet de stap richting A-kern
Foto: Dominique Vaes

Matisse Didden zal komend seizoen aanvatten in de A-kern onder kersvers coach Wouter Vrancken. Didden trainde al verschillende keren mee met de A-kern, maar officiƫle speelminuten verzamelde hij nog niet. Didden zal volgend seizoen ook wel aantreden in 1B met de beloftenploeg.

Matisse Didden speelde een goed seizoen met de belofteploeg. Hij was er vicekapitein na Tuur Rommens en was er steevast basisspeler. Hij maakte ook al twee seizoenen op rij deel uit van beloftespelers die mochten meetrainen met de A-kern. Vanaf komend seizoen wordt hij nu ook officieel lid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here