Home Nieuws Goal of the Season is voor Junya Ito

Goal of the Season is voor Junya Ito

0
Goal of the Season is voor Junya Ito
Foto: Dominique Vaes

Ook KRC Genk had zijn plaats maandagavond op de Pro League Awards. Naast clubicoon Pierre Denier, die er de ‘Lifetime Achievement Awards’ ontving, viel ook Junya Ito in de prijzen. Hij scoorde het doelpunt van het jaar. Deze goal viel al op de vierde speeldag, thuis tegen Leuven.

Het doelpunt werd gekozen door de fans, die hun stem konden uitbrengen op de website van de Pro League. Deze goal kenmerkte het mooie voetbal waar onze ploeg vaak tot in staat toe was. โ€œVanop de rechterflank zette de Japanner in minuut 77 de actie zelf op. Na een dubbele een-twee, eerst met Kristian Thorstvedt en nadien met Theo Bongonda, plaatste Ito het leer met links in de linkerbovenhoek. Een heerlijk doelpunt, dat individuele klasse koppelt aan collectief vernuftโ€, klonk het bij de Pro League.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here