Home Nieuws Samenwerking met Bernd Storck stopgezet

Samenwerking met Bernd Storck stopgezet

0
Samenwerking met Bernd Storck stopgezet
Foto: Dominique Vaes

Wat al langer in de lucht hing is nu ook officieel: Bernd Storck zal volgend seizoen niet langer meer trainer zijn van KRC Genk. De club en de trainer hebben beiden een andere toekomst voor ogen. De laatste wedstrijd van Storck eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Bernd Storck stond sinds december aan het roer bij KRC Genk. De doelstelling was het behalen van de ‘Champions play-offs’. Ook onder de Duitse coach kon de ploeg nooit een constante aanhouden en bleven de resultaten zeer wisselvallig. Het werden dus de ‘Europe play-offs’ waar Europees voetbal de doelstelling was. Door puntenverlies in Charleroi en een thuisnederlaag tegen KAA Gent werd ook deze doelstelling niet behaald. We eindigen het seizoen zo af op een zesde plek.

Storck zelf heeft nog geen nieuwe werkgeven, al hangt een overgang naar Eupen in de lucht. De komende dagen wordt er in Genk duidelijkheid verwacht over de nieuwe trainer. Wellicht maakt Wouter Vrancken, zaterdagavond nog de tegenstander, de overgang richting Limburg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here