Home Nieuws Oud-Genk speler Marcus Ingvartsen definitief naar Mainz

Oud-Genk speler Marcus Ingvartsen definitief naar Mainz

0
Oud-Genk speler Marcus Ingvartsen definitief naar Mainz
Foto: Dominique Vaes

Oud-Genkie Marcus Ingvartsen is nu officieel een speler van Mainz, waar hij sinds dit seizoen ook al als huurspeler actief was. Ingvartsen was eerder eigendom van Union Berlin. Marcus was bij onze ploeg actief tussen 2017 en 2019. Hij maakte deel uit van de kampioenenploeg van 2019.

Marcus Ingvartsen speelde dit seizoen 27 wedstrijden voor Mainz. Hierin kwam de Deen zeven keer tot scoren. Mainz besliste de optie dus te lichten. Zo zal Ingvartsen komend seizoen nog te zien zijn in de Bundesliga.

In 2017 werd Ingvartsen als duurste inkomende transfer binnengehaald. De hoge verwachtingen konden, onder andere door blessures, nooit ingelost worden. In zijn allereerste seizoen geraakte hij nog aan de nodige speelminuten maar in zijn tweede en laatste seizoen was hij vooral derde keuze, achter Mbwana Samatta en Zinho Gano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here