Home Nieuws Matchdays Bryan Heynen: “Dit is onacceptabel”

Bryan Heynen: “Dit is onacceptabel”

0
Bryan Heynen: “Dit is onacceptabel”
Foto: Dominique Vaes

Er valt volgend seizoen jammer genoeg geen Europees voetbal op onze velden te zien. De ploeg verspeelde op zondagnamiddag de laatste kans om Europees voetbal binnen te halen tegen KAA Gent. Er werd pijnlijk met 0-2 verloren tegen een Gent dat dit seizoen niets meer hoefden te bewijzen. Kapitein Bryan Heynen is teleurgesteld in het resultaat, dat vertelde hij na de wedstrijd aan huiskrant Het Belang Van Limburg.

Kapitein ben je in goede en slechte tijden. Ook de media te woord staan hoort daarbij, en die taak liet Heynen niet aan zich voorbij gaan: “Ik weet niet goed wat te zeggen. Het was onze bedoeling om nog een keer voluit te gaan, zeker voor onze fans die het verdienden. Maar om de één of andere reden kwam dat er niet uit. Heel bizar eigenlijk. We zaten in een goeie flow, dat bewees de 16 op 18 die we pakten in deze play-offs. Maar uitgerekend vandaag lieten we het afweten. Deze zege verdringt die mooie reeks helemaal naar de achtergrond. We voetbalden energieloos. Onacceptabel gewoon, dit was Genk onwaardig. Daardoor ben ik diep teleurgesteld.”

Volgende week staat de slotspeeldag op het programma op het veld van KV Mechelen. Een wedstrijd dat een verplicht nummertje wordt want voor beide ploegen valt er niets meer te winnen. “Ik was nog graag enkele weken doorgegaan en op een fatsoenlijke manier geëindigd. Maar dat is dus nu niet zo. Wat er nu moet gebeuren? Daarvoor lopen er in deze club genoeg competente mensen rond.”

Volgende week zaterdag, 21/05 om 20u45, KV Mechelen – KRC Genk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here