Home Nieuws Matchdays Bernd Storck: “KAA Gent was veel beter dan ons”

Bernd Storck: “KAA Gent was veel beter dan ons”

0
Bernd Storck: “KAA Gent was veel beter dan ons”
Foto: Dominique Vaes

Bernd Storck is er niet in geslaagd de club van een Europees ticket te verzekeren voor komend seizoen. De coach verklaarde achteraf aan HBVL dat de ploeg van ex-coach Hein Vanhaezebroeck inderdaad een maat te groot was. Al hecht hij de slappe prestatie ook aan … het weer.

“AA Gent was veel beter dan ons, dan moet je accepteren dat je deze wedstrijd verliest. Maar ik denk ook dat het een fysiek probleem was. De hitte speelde ons hierdoor ook parten. Er zat veel te weinig beweging in de ploeg, waardoor we nooit aan onze gekende aanvalspatronen toekwamen. We hebben met verschillende offensieve wissels geprobeerd om de bakens te verzetten maar ook dat kende niet het gehoopte succes. Het is jammer dat we op deze manier onze laatste kans op Europees voetbal zien verdwijnen.”

Of Bernd Storck volgend seizoen nog trainer van KRC Genk is, is inmiddels nog niet bekend: “We spreken pas na de laatste match over de toekomst.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here