Home Nieuws Kristian Thorstvedt tot 2025

Kristian Thorstvedt tot 2025

0
Kristian Thorstvedt tot 2025
Foto: Dominique Vaes

Een belangrijk signaal voor de toekomst is ingezet: Kristian Thorstvedt tekent een nieuwe overeenkomst tot 2025. Het contract van Thorstvedt zou volgende zomer aflopen. Met deze nieuwe overeenkomst zet de club een belangrijk signaal uit naar volgend seizoen.

De contractverlenging van Kristian is meteen een stevige transfer naar volgend seizoen toe. Kris is een speler die zowel op als naast het veld van goudwaarde is voor de club. De Noor is ondertussen ruim twee jaar in dienst, toen hij werd overgekocht van de club in zijn thuisland, Viking FK. Hij scoorde al meteen in zijn debuutwedstrijd op Waregem.

Een voetblessure hield Thorstvedt een tijdje buiten strijd maar sinds vorig seizoen is hij sterker teruggekeerd dan ooit. Hij was de missing link in het team dat de vijfde beker in de clubgeschiedenis binnenhaalde onder John Van den Brom. Ook zijn goede prestaties gingen in Noorwegen niet onopgemerkt voorbij. Hij zit ondertussen al aan 13 caps en scoorde al vier doelpunten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here