Home Nieuws Jeugd Optie in het contract van Luca Oyen gelicht

Optie in het contract van Luca Oyen gelicht

0
Optie in het contract van Luca Oyen gelicht
Foto: Dominique Vaes

De jeugd is en blijft een cruciaal element binnen de club KRC Genk. Head Of Football Dimitri De Condé kon dan ook met trots vertellen aan huiskrant Het Belang Van Limburg dat de optie in het contract van Luca Oyen ondertussen gelicht is met een verlenging van twee extra seizoenen.

Het is al van de eerste speeldag van vorig seizoen geleden dat Luca Oyen aan de Gaverbeek zijn debuut mocht maken onder toenmalig trainer Hannes Wolf. Een invalbeurt waarin Oyen zich al meteen liet gelden met een bal op de deklat. Ondertussen staat de teller van Oyen al op 46 wedstrijden. Scoren lukte dit seizoen voor het eerst, thuis tegen Charleroi. Hij deed dit kunstje al enkele keren opnieuw na tegen Zulte Waregem en KV Mechelen.

Ook Dimitri De Condé is blij dat de optie in het contract van Oyen gelicht is, maar daar blijft het voor hem niet bij: “Niet omdat het dringend is, de optie voor twee extra seizoenen in zijn contract is gelicht. Maar wij willen het nog breder bekijken. We zijn fier dat er vorige zondag tegen Seraing drie spelers uit de eigen opleiding in de basis stonden, dat maakt ons uniek. Iemand als Luca is nog erg jong en kan ook bij ons nog verschillende stappen zetten.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here