Home Nieuws Jeugd Beloften spelen vrijdagavond op Charleroi voor de titel

Beloften spelen vrijdagavond op Charleroi voor de titel

0
Beloften spelen vrijdagavond op Charleroi voor de titel
Foto: Dominique Vaes

50 op 54. Dat is het indrukwekkende rapport van onze beloften. Met haast nog geen enkele verloren wedstrijd in het huidige seizoen speelt de ploeg van Hans Somers komende vrijdag op het veld van Charleroi voor de titel. Maandagavond werd Zulte Waregem nog met 1-3 verslagen maar door ook een overwinning van Anderlecht werd het titelfeestje nog even uitgesteld.

De beloften vliegen als een speer door de competitie. Een plek in 1B werd vorige week al verzilverd. Het volgende doel staat nu vrijdag op het programma : de titel pakken. Op Zulte Waregem werd er al met glans geslaagd op de generale repetitie. Nadat SVZW al vroeg op voorsprong kwam, op een slecht terrein, knokten onze jongens zich terug in de partij na een fraai doelpunt van Kelvin John. Verder scoorden ook Kamiel Van De Perre en JayDee Geussens, die laatste van op de stip.

De wedstrijd op Zulte Waregem was ook het wederoptreden van Amine Et-Taïbi. Hij was vijf maanden out met een peesletsel en verving Monamay in het hart van de defensie. Vrijdagavond volstaat een punt in Charleroi om kampioen te spelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here