Home Nieuws TRANSFER: Eboue Kouassi met aankoopoptie naar FC Arouca

TRANSFER: Eboue Kouassi met aankoopoptie naar FC Arouca

0
TRANSFER: Eboue Kouassi met aankoopoptie naar FC Arouca
Foto: Dominique Vaes

Eboue Kouassi verlaat KRC Genk en trekt op huurbasis naar het Portugese FC Arouca. FC Arouca komt uit in de Primeira Liga en bedong ook een aankoopoptie in de deal. Kouassi had nog een contract tot medio 2024.

Eboue Kouassi vervoegde de Genkse kern januari 2020. Hij werd gehuurd van het Schotse Celtic. Met een conditionele achterstand was Kouassi nog niet helemaal wedstrijdfit. Eens hij onder Hannes Wolf een basisplaats te pakken had werd het seizoen vroegtijdig stopgezet wegens Covid19.

Kouassi kon het bestuur echter overtuigen en een definitieve transfer brak aan. Het bestuur zag in Kouassi een type dat de kern nog ontbrak. Ook vorig seizoen startte Kouassi als basisspeler onder Hannes Wolf maar na het ontslag van de Duitser slonken de speelkansen van Kouassi.

Eboue Kouassi speelde in het totaal 22 wedstrijden voor blauw-wit.

Veel succes, Eboue!

Geen beschrijving beschikbaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here