Home Nieuws TRANSFER: Cyriel Dessers vertrekt naar Feyenoord met aankoopoptie

TRANSFER: Cyriel Dessers vertrekt naar Feyenoord met aankoopoptie

0
TRANSFER: Cyriel Dessers vertrekt naar Feyenoord met aankoopoptie
Foto: Dominique Vaes

Ook Cyriel Dessers verlaat KRC Genk nog op de laatste dag van de transfermercato. Dessers trekt naar Rotterdam en komt tot het einde van het seizoen uit voor Feyenoord, dat ook een aankoopoptie bedong.

Cyriel Dessers maakte pas vorig seizoen de overstap naar Limburg. Wat een droomtransfer moest worden draaide uit op een ander scenario. Door de ontbolstering van Paul Onuachu was Dessers tweede keus en moest hij het met de minuten doen die hij kreeg. Ook dit seizoen lijken de speelminuten schaars met de blijvende Onuachu en nieuwkomer Ugbo. Dessers was het seizoen echter goed gestart met twee assists in de competitie en een doelpunt tegen Sjaktar.

Dessers trok in het totaal 40 wedstrijden het blauw-witte shirt aan en kon acht keer scoren.

Bedankt, Cyriel!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here