Home Nieuws Bienvenido a la familia, Mujaid Sadick Aliu

Bienvenido a la familia, Mujaid Sadick Aliu

0
Bienvenido a la familia, Mujaid Sadick Aliu

Daar is transfer nummer 1 al: de club bereikte een akkoord met Deportivo La Coruña over de komst van de 21-jarige. Mujaid Sadick Aliu. Muji legde dinsdagnamiddag zijn medische testen af en tekent in de volgende dagen een contract voor vier seizoenen bij blauw-wit. Bienvenido Muji!

Sadick is afkomstig uit Logroño, gelegen in het noordoosten van Spanje. Hij heeft een Nigeriaanse vader en een Ghanese moeder. Mujaid heeft zowel de Spaanse als Nigeriaanse nationaliteit, maar vertegenwoordigde Spanje al bij de nationale U18 en U19. In maart werd hij 21. Vijf jaar geleden kwam hij in de jeugdcategorieën van Deportivo terecht. Twee jaar later liet toenmalig trainer Clarence Seedorf hem debuteren in de Primera División. Sadick bleef Depor de voorbije woelige seizoenen trouw en ontwikkelde zich bij de traditieclub tot een sterke moderne centrale verdediger. Nu is hij dus rijp voor een stap hogerop en kiest voor onze familieclub.

Ook technisch directeur Dimitri De Condé gaf op de clubwebsite een woordje uitleg over het profiel van Mujaid: “Mujaid is klaar voor een stap hogerop. Wij geloven dat hij een mooie toekomst voor zich heeft. Hij is jong en sterk, erg snel en onverzettelijk als verdediger. Ons programma volgend seizoen zal met Europees voetbal erbij een stuk gevulder worden. En dus hebben wij nood aan een iets bredere selectie. Mujaid geeft ons achterin extra opties.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here