Home Nieuws Jeugd Deadline Day van de Genkse wintermercato

Deadline Day van de Genkse wintermercato

0
Deadline Day van de Genkse wintermercato
GENK, BELGIUM - AUGUST 1 : Elias Sierra Cappelletti midfielder of Genk during the friendly game between Racing Genkk and RC Lens on August 01, 2020 in Genk, Belgium, 01/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / Photonews

Inkomende transfers kwamen er niet meer op de slotdag van de wintermercato tijdens deze transferperiode. Uitgaand viel er echter wel nog wat nieuws te rapen. Zo kiezen Elias Sierra en Yunus Bahadir voor andere uitdagingen.

Het meest verrassende nieuws was echter de definitief uitgaande transfer van Elias Sierra naar het Nederlandse Heracles Almelo, de ex-club van Cyriel Dessers. Sierra tekende er een contract voor 3,5 seizoenen. Ook Yunus Bahadir, die net niet de overstap kon maken van de beloften naar de A-kern, werd verkocht aan Charleroi.

Verder verlieten ook Rubin Seigers en Shawn Adewoye definitief de club. Seigers tekende een meerjarig contract bij KVC Westerlo in 1B. Adewoye koos voor een transfer naar onze buren in Nederland. Hij gaat aan de slag bij RKC Waalwijk. Zinho Gano werd dan weer verhuurd aan KV Kortrijk, weliswaar zonder aankoopoptie. Mats Daehli werd dan weer wel verhuurd met een aankoopoptie. Met het oog op meer speelminuten wordt hij verhuurd aan het Duitse FC Nürnberg in de tweede Bundesliga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here