Home Nieuws Sébastien Dewaest met optie tot koop naar Toulouse

Sébastien Dewaest met optie tot koop naar Toulouse

0
Sébastien Dewaest met optie tot koop naar Toulouse
GENK, BELGIUM - JULY 20 : Sebastien Dewaest defender of Genk scores and celebrates during the Super Cup 2019 match between KRC Genk and KV Mechelen on July 20, 2019 in Genk, Belgium, 20/07/2019 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews

Sébastien Dewaest verlaat KRC Genk. Onze ex-kapitein zat sinds begin dit seizoen op een dood spoor. Ligue 2 club Toulouse biedt Dewaest nu een oplossing. Séba wordt tot het einde van het seizoen verhuurd met aankoopoptie aan de Franse club.

Sébastien Dewaest speelde in het totaal maar liefst 165 wedstrijden voor onze club waar hij al sinds 2015 actief aan de slag was. Dewaest kon ook 16 keer scoren en leverde drie assists. Dewaest was een sleutelpion in het team dat in 2019 de landstitel veroverde. Een maand na de titel wonnen we met Dewaest als kapitein ook de Supercup tegen KV Mechelen.

Bonne chance Seba!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here