Home Nieuws Welkom John Van den Brom

Welkom John Van den Brom

0
Welkom John Van den Brom

John Van den Brom is de nieuwe hoofdcoach van KRC Genk. Genk plukt de Nederlander weg bij FC Utrecht. Van den Brom zal in de Luminus Arena een contract tekenen tot 2023. Met de komst van Van den Brom is er een opvolger gevonden voor Jess Thorup. Ook assistent-trainer Dennis Haar vervoegt de club.

Met John Van den Brom wordt er opnieuw gekozen voor een coach met ervaring. Bovendien kent de Nederlander onze vaderlandse competitie want Van den Brom was tussen 2012 en 2014 al actief bij RSC Anderlecht. Van den Brom werd kampioen met en Anderlecht en won er ook twee supercups. In Nederland was Van den Brom ook coach van Utrecht, AZ, Vitesse en ADO Den Haag.

De voorbije jaren tilde hij in Nederland AZ Alkmaar en FC Utrecht naar een hoger niveau. Bij AZ was hij vijf seizoenen lang aan de slag en zo de langst dienende coach van de club. Met Utrecht bereikte hij ten koste van Ajax de bekerfinale, die door de coronapandemie niet gespeeld werd.

John leidt zondag zijn eerste training. Dinsdag wordt hij voorgesteld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here