Home Nieuws Jess Thorup kiest voor een nieuw avontuur bij FC Kopenhagen

Jess Thorup kiest voor een nieuw avontuur bij FC Kopenhagen

0
Jess Thorup kiest voor een nieuw avontuur bij FC Kopenhagen
GENK, BELGIUM - SEPTEMBER 28 : Jess Thorup head coach of Genk during the Jupiler Pro League match between KRC Genk and KV Oostende on September 28, 2020 in Genk, Belgium, 28/09/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews

Jess Thorup heeft beslist om per direct terug te keren naar Denemarken en daar hoofdcoach te worden van FC Kopenhagen. De club ziet af van de beslissing van Thorup.

“De club is tegelijk verrast en teleurgesteld, en betreurt dat Jess de club na zo’n korte periode en na een reeks van uitstekende resultaten alweer verlaat voor een andere uitdaging”, zo reageerde KRC Genk op haar website.

Jess Thorup: ‘Dit is een unieke kans’

“Vanaf de eerste dag heb ik me bij KRC Genk thuis gevoeld. Spelers, staff, bestuur en iedereen in de club vormen een grote familie. En Genk is een hele fijne stad waar je de steun voor de club voelt. Maar dit is voor mij een kans die je maar een keer in je leven krijgt: terugkeren naar mijn thuisland om coach te worden van de grootste club in Scandinavië. Ik zag mezelf voor vele jaren in Genk, maar samen met mijn familie heb ik beslist om deze kans te grijpen. Ik wil KRC Genk bedanken voor de kans die ik kreeg, en wens iedereen in de club het allerbeste toe.”

In afwachting van de komst van een nieuwe coach zal Domenico Olivieri opnieuw de trainingen leiden, bijgestaan door Michel Ribeiro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here