Home Nieuws Deadline Day: Casper De Norre op huurbasis naar OH Leuven, Benjamin Nygren voor twee jaar naar Heerenveen

Deadline Day: Casper De Norre op huurbasis naar OH Leuven, Benjamin Nygren voor twee jaar naar Heerenveen

0
Deadline Day: Casper De Norre op huurbasis naar OH Leuven, Benjamin Nygren voor twee jaar naar Heerenveen
LIVERPOOL, GREAT BRITAN - NOVEMBER 5 : Trent Alexander-Arnold defender of Liverpool battles for the ball with Casper De Norre defender of Genk during the UEFA Champions League match between Liverpool FC and KRC Genk on November 05, 2019 in Liverpool, Great Britan, 5/11/2019 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews

De transfermarkt is ondertussen ten einde. Op de laatste dag viel er enkel uitgaand nog nieuws te bespeuren: Casper De Norre doet het seizoen uit bij OH Leuven. Benjamin Nygren wordt voor twee jaar verhuurd aan de gedeelde koploper uit Eredivisie, SC Heerenveen.

Door de sterke concurrentie van Joakim Maehle en Daniel Munoz waren de speelkansen van Casper De Norre gering. Een uitleenbeurt was voor beide partijen dan ook de beste optie. De Norre doet het seizoen uit bij OH Leuven waar hij zijn oude trainer Marc Brys terugvindt. OH Leuven bedong ook een aankoopoptie in de deal. De Norre werd in januari 2018 overgenomen van STVV en speelde 32 wedstrijden in het blauw-witte shirt.

https://www.instagram.com/p/CGAsDB1AQux/?utm_source=ig_web_copy_link

Met het oog op zijn ontwikkeling wordt ook Benjamin Nygren verhuurd. Nygren maakt de overstap naar de Eredivisie waar hij de komende twee jaar voor SC Heerenveen zal spelen. De club uit Friesland bedong alsook een aankoopoptie. Moest ‘Benji’ een snelle progressie maken kan de club hem volgend seizoen wel al terughalen door een terugkoopoptie in zijn contract.

https://www.instagram.com/p/CGA71zxgCct/?utm_source=ig_web_copy_link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here