Home Nieuws Welkom Jess Thorup

Welkom Jess Thorup

0
Welkom Jess Thorup

Jess Thorup is de nieuwe hoofdcoach van KRC Genk. Thorup wordt zo de opvolger van Hannes Wolf die vorige week ontslagen werd. De Deen was een vrije coach na zijn ontslag bij KAA Gent midden augustus. Thorup tekent in Genk een contract tot 2023.

Met de komst van Jess Thorup is er opnieuw een coach met veel ervaring binnengestapt in de Luminus Arena. Bovendien kent Thorup onze vaderlandse competitie zeer goed want hij was de afgelopen twee jaar actief bij KAA Gent waar hij vorig seizoen op de twee plaats eindigde. Voordien was Jess ook actief in eigen land bij FC Midtjylland waar hij zowel kampioen speelde als de beker won. Bovendien lanceerde Thorup ook de carrière van Paul Onuachu bij Midtjylland.

Jess Thorup wordt vrijdag voorgesteld en zal dan ook zijn eerste training leiden.

https://www.instagram.com/p/CFhc3axgqgq/?utm_source=ig_web_copy_link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here