Home Nieuws Einde samenwerking met Hannes Wolf

Einde samenwerking met Hannes Wolf

0
Einde samenwerking met Hannes Wolf
ANTWERPEN, BELGIUM - SEPTEMBER 14 : Hannes Wolf head coach of Genk during the Jupiler Pro League match K. Beerschot V.A. and Krc Genk on September 14, 2020 in Antwerpen, Belgium, 14/09/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews

Hannes Wolf is geen trainer meer van KRC Genk, dat communiceerde de club zonet via de sociale media kanalen. De clubleiding is van oordeel dat er een ‘reset’ nodig is om de kentering in te zetten. Zo eindigt de samenwerking met de Duitser al na 10 maanden. Een opvolger is nog niet bekend.

Hannes Wolf moest voor beterschap zorgen na de passage van Felice Mazzu. Ruim tien maanden later kunnen we concluderen dat hij hier niet in geslaagd is. Het spel van dit seizoen was ondermaats en met 5 op 15 werd de seizoenstart gigantisch gemist. Na de slechte resultaten en de negatieve signalen uit de spelersgroep lijkt dit de beste keuze voor de toekomst. De club bekijkt op dit moment alle mogelijkheden om zo snel mogelijk een opvolger voor te stellen.

Het ontslag voor Hannes Wolf betekent automatisch ook het einde van hulpcoach Miguel Moreira. Momenteel nemen Domenico Olivieri en Michel Ribeiro de taken over.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here