Home Nieuws Welkom Bastien Toma!

Welkom Bastien Toma!

0
Welkom Bastien Toma!

Onze club verwelkomt de 21-jarige Zwitser Bastien Toma. Toma komt over FC Sion en tekent in de Luminus Arena een contract voor vier seizoenen. Met de komst van Toma is er alweer een toptalent geland in Genk want Bastien behoort tot een van de grootste talenten van het Zwitserse voetbal.

Met de komst van Bastien Toma is er een polyvalente en creatieve middenvelder extra in de rangen. Bastien is afkomstig van Sion, waar hij alle jeugdrangen doorliep en uitgroeide tot een van de sterren van het team. Hij debuteerde als 18-jarige en groeide al snel uit tot aanvoerder van het team.

Toma heeft zowel Albanese als Kosovaarse ouders maar toch vertegenwoordigde hij alle Zwitserse jeugdselecties. Op dit moment is hij ook Zwitsers belofteninternational.

Welkom bij blauw-wit, Bastien!

https://www.instagram.com/p/CE_7_OtgQv9/?utm_source=ig_web_copy_link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here