Home Nieuws Stephen Odey verhuurd aan Amiens

Stephen Odey verhuurd aan Amiens

0
Stephen Odey verhuurd aan Amiens
GEEL, BELGIUM - NOVEMBER 15 : Stephen Odey forward of Genk during the friendly game between KRC Genk and KV Mechelen on November 15, 2019 in Geel, Belgium, 15/11/2019 ( Photo by Sebastien Smets / Photo News

Aanvaller Stephen Odey wordt voor één seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser Amiens SC. Er is ook een aankoopoptie in de deal opgenomen. Odey was nog maar een jaar actief in onze club.

Stephen Odey werd vorig seizoen nog overgenomen van het Zwitserse FC Zürich. Door de toenemende concurrentie van eerst Ally Samatta en nu Paul Onuachu en Cyriel Dessers daalden de speelkansen van Stevie. Met oog op meer speelminuten was een uitleenbeurt de beste mogelijkheid. Odey speelde 13 wedstrijden voor Genk waarin hij twee keer scoorde. Hij zorgde voor het enige doelpunt in onze thuismatch tegen Liverpool afgelopen seizoen.

Veel succes Stevie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here