Home Nieuws KRC Genk zet Sébastien Dewaest uit A-kern

KRC Genk zet Sébastien Dewaest uit A-kern

0
KRC Genk zet Sébastien Dewaest uit A-kern
GENK, BELGIUM - JULY 20 : Sebastien Dewaest defender of Genk scores and celebrates during the Super Cup 2019 match between KRC Genk and KV Mechelen on July 20, 2019 in Genk, Belgium, 20/07/2019 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews

Clubicoon Sébastien Dewaest maakt voorlopig geen deel meer uit van onze A-kern. Onze kapitein heeft aangegeven de club te willen verlaten. De club heeft beslist de wensen van Seba te accepteren. In onderling overleg met de sportieve leiding is beslist om Dewaest voorlopig geen deel meer te laten uitmaken van de A-kern.

Dewaest staat op dit moment nog onder contract tot 2023 bij de club. In de komende weken zal er meer duidelijkheid zijn omtrent zijn toekomst.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here