Home Nieuws Joseph Paintsil verhuurd aan Ankaragücü

Joseph Paintsil verhuurd aan Ankaragücü

0
Joseph Paintsil verhuurd aan Ankaragücü
BEVEREN, BELGIUM - AUGUST 17 : Joseph Paintsil forward of Genk pictured during the Jupiler Pro League match between Waasland Beveren and KRC Genk at the Freethiel stadion on August 17, 2019 in Beveren, Belgium, 17/08/2019 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews

Joseph Paintsil zal het komende seizoen in Turkije voetballen en uitkomen voor Ankaragücü. De Turkse club huurt Joske voor één seizoen, zonder aankoopoptie. Paintsil streek in juli 2018 neer in Genk maar kon tot heden nog geen vaste basisplaats veroveren.

Paintsil, inmiddels 22 jaar oud, speelde in twee seizoen 60 wedstrijden voor blauw-wit waarin hij goed was voor zes doelpunten en vier assists. Joske maakte ook deel uit van de kampioenenploeg in het seizoen ’18-19.

Wij wensen Joske veel succes het komende seizoen in Turkije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here