Home Nieuws Neto Borges uitgeleend aan Vasco da Gama

Neto Borges uitgeleend aan Vasco da Gama

0
Neto Borges uitgeleend aan Vasco da Gama
GENK, BELGIUM - AUGUST 1 : Neto Borges Dos Santos defender of Genkduring the friendly game between Racing Genkk and RC Lens on August 01, 2020 in Genk, Belgium, 01/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / Photonews

Neto Borges zal het komende seizoen terug voetballen in zijn thuisland Brazilië. De goedlachse Braziliaan wordt voor één seizoen uitgeleend aan Vasco Da Gama. De Braziliaanse middenmotor bedong ook een aankoopoptie in de deal.

Neto vervoegde de kern in januari 2019. Tijdens het kampioenenjaar mocht Neto maar één keer in actie komen en dat in de verloren wedstrijd tegen Moeskroen. Neto toonde zich in dat eerste halfjaar wel al meteen als een echte teamspeler en sfeermaker in de kleedkamer.

Verschillende blessures gooiden roet in het eten, totdat Neto vorig seizoen in de bekerwedstrijd tegen Antwerp voor het eerst sinds lang weer minuten kreeg. Neto maakte een gretige indruk en verzamelde de weken daarna nog meer speelminuten in het eerste team.

Met de komst van Gerardo Arteaga waren de speelkansen van Neto weer wat meer verkleind dus wat een uitlening de beste oplossing voor beide partijen.

Wij wensen Neto veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Het was een plezier om zijn glimlach terug te vinden op de Genkse voetbalvelden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here