Home Nieuws Achttiende clean sheet voor Courtois, Malinovskyi scoort tegen Juventus

Achttiende clean sheet voor Courtois, Malinovskyi scoort tegen Juventus

0
Achttiende clean sheet voor Courtois, Malinovskyi scoort tegen Juventus
esultanza gol Ruslan Malinovskyi FOOTBALL : Juventus Turin vs Atalanta Bergame - Calcio - Serie A - 11/07/2020 © PanoramiC ! only BELGIUM !

Week na week laten er wel verschillende oud-spelers hun klasse bovendrijven in het buitenland. Nadat vorige week Leandro Trossard nog scoorde tegen Liverpool, laten nu andere jongens van zich horen in onder andere Spanje en Italië.

Thibaut Courtois is op de goede weg om landskampioen met Real Madrid te worden. De Koninklijke won afgelopen weekend met 2-0 van Alaves. Hierdoor was Thibaut opnieuw belangrijk door zijn netten schoon te houden. Het was al de achttiende clean sheet voor Courtois dit seizoen. Maandagavond speelt Real Madrid tegen Granada. Houdt Courtois opnieuw de nul, dan evenaart hij het record van oud-doelman Paco Buyo in 1987.

https://www.instagram.com/p/CCeqvKUHCb2/?utm_source=ig_web_copy_link

Ruslan Malinovskyi was met Atalanta enorm dicht bij een overwinning op het veld van Juventus. Mali viel in de 68ste minuut in en zorgde twaalf minuten later met een fantastische knal voor de 1-2. Atalanta leek aan het langste eind te trekken maar in de extra tijd versierde Juventus een discutabele penalty waardoor het duel in een gelijkspel eindigde. Ook de prestaties van Timothy Castagne sprongen in het oog.

https://www.instagram.com/p/CCiNAO1jKa1/?utm_source=ig_web_copy_link

Verder in de Premier League wist Sander Berge een topprestatie af te leveren door met 3-0 te winnen van het Chelsea van Frank Lampard. Ally Samatta wist ook weer wat winnen was: Aston Villa versloeg Crystal Palace met 2-0 en maakt zo nog een waterkans op het behoud. Bij Crystal Palace kreeg Christian Benteke een rode kaart waardoor zijn seizoen erop zit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here