Home Geen categorie Bojan Nastic & Eline Vanvinckenroye verwelkomen eerste kindje

Bojan Nastic & Eline Vanvinckenroye verwelkomen eerste kindje

0
Bojan Nastic & Eline Vanvinckenroye verwelkomen eerste kindje
GENK, BELGIUM - MAY 10 : Bojan Nastic defender of KRC Genk in action during the Jupiler Pro League Play-Off 1 match between KRC Genk and KAA Gent at the Luminus Arena on May 10, 2018 in Genk, Belgium, 10/05/2018 ( Photo by Nico Vereecken / Photonews

Oud-speler Bojan Nastic en zijn vriendin Eline Vanvinckenroye mochten een paar dagen geleden hun eerste kindje verwelkomen. De kersverse ouders bevielen van een zoontje, Mathea Nastic. Bojan Nastic was tussen 2016 en 2019 actief bij onze club. Momenteel speelt hij bij FK BATE Borisov in Wit-Rusland.

Veel geluk samen, Bojan & Eline! Welkom in de Genk-familie, Mathea!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here