Home Nieuws Paul Onuachu test positief op COVID-19, Eboue Kouassi heeft Malaria

Paul Onuachu test positief op COVID-19, Eboue Kouassi heeft Malaria

0
Paul Onuachu test positief op COVID-19, Eboue Kouassi heeft Malaria
GENK, BELGIUM - JULY 02 : Paul Onuachu forward of Genk, Sebastien Dewaest defender of Genk during a training session as part of the preparation for the Jupiler Pro League new season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis on July 2, 2020 in Genk, Belgium, 2/07/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews

Onze Nigeriaanse spits Paul Onuachu heeft positief getest op het coronavirus. Onuachu moet nu verplicht een week in quarantaine zitten. Momenteel zijn geen andere spelers drager van het coronavirus. Kouassi werd vorige week lichtjes ziek. Uit onderzoeken blijkt dat de Ivoriaan lijdt aan Malaria.

De 26-jarige Nigeriaan traint nog maar een anderhalve week mee met de ploeg. Omdat het luchtruim boven Nigeria gesloten bleef, kon Onuachu niet in Genk geraken. Bij aankomst werd Onuachu al getest op corona maar toen testte hij negatief.

Kouassi is intussen aan de beterhand. Nadat Kouassi zich eind vorige week niet goed voelde is hij dinsdag opgenomen in het ziekenhuis. Ondertussen herstelt Eboue goed en mag hij het ziekenhuis verlaten.

In aanloop naar de eerste oefenwedstrijd tegen Termien, donderdagavond om 19 uur, werden alle spelers getest op COVID-19. Intussen heerst er wel een bepaalde ongerustheid in de spelersgroep omdat er al een week intensief getraind wordt met Onuachu. Alle oefenwedstrijden van de komende week, op donderdagavond tegen Termien en zaterdagmiddag tegen Gent, worden dan ook afgelast.

Veel beterschap, Paul en Eboue!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here