Home Nieuws KRC Genk toont interesse in Gideon Mensah

KRC Genk toont interesse in Gideon Mensah

0
KRC Genk toont interesse in Gideon Mensah

KRC Genk zou vergaande interesse tonen in Gideon Mensah. Mensah is een 21-jarige linksachter die momenteel uitkomt voor RedBull Salzburg. Vorig seizoen werd de Ghanees nog verhuurd aan Zulte Waregem. Racing zou Mensah willen huren en eveneens ook een aankoopoptie opnemen in de deal. Mensah heeft nog een contract tot 2024 bij Salzburg.

Gideon Mensah is echter geen onbekende in de Jupiler Pro League. De Ghanees speelde zich in een korte tijd in de kijker bij Zulte Waregem. Mensah speelde vorig seizoen 23 wedstrijden in het Regenboogstadion waarin hij ook twee assists leverde. Ook Anderlecht hengelt echter achter de diensten van Mensah.

Mensah genoot zijn opleiding bij de WAFA, het Ghanese filiaal van Redbull netwerk. Mensah tekende op zijn achttiende een contract bij Salzburg, dat hem eerst stalde bij de Oostenrijkse tweedeklasser FC Liefering. Vervolgens volgden nog uitleenbeurten aan Sturm Graz en Zulte Waregem. Pas aan de Gaverbeek ontbolsterde Mensah helemaal want hij werd zelfs opgeroepen voor de Ghanese nationale ploeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here