Home Nieuws Vladimir Screciu keer terug naar Universitatea Craiova

Vladimir Screciu keer terug naar Universitatea Craiova

0
Vladimir Screciu keer terug naar Universitatea Craiova

Vladimir Screciu verlaat KRC Genk en gaat terug aan de slag in zijn thuisland bij Universitatea Craiova, de club waar hij twee jaar geleden werd weggehaald. De Roemeense verdediger tekent een contract voor vijf seizoenen.

Vladi kwam in juni 2018 over van het Roemeense Universitatea Craiova en werd voorgesteld als een transfer voor de toekomst. Een vervelende enkelbreuk gooide roet in het eten waardoor Screciu een kruis kon maken over zijn eerste seizoen in de Belgische competitie.

In het afgelopen seizoen kon Screciu zich ook niet doorzetten, onder andere door verschillende kleine blessures. Hij werd vooralsnog te min beschouwd om klaar te zijn voor het grote werk. In januari volgde er een uitleenbeurt aan het Lommel SK van ex-coach Peter Maes. Screciu paste echter niet in de plannen van de Lommelse coach en veroverde er maar twee korte invalbeurten.

Screciu keert dus terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. Cristiano Bergodi, trainer van Craiova, gelooft nog altijd in de kwaliteiten van Screciu en is verheugd hem er bij te hebben. Screciu trainde afgelopen donderdag al mee met zijn nieuwe club.

Veel succes Vladi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here