Home Nieuws Edon Zhegrova dreigt competitiestart te missen

Edon Zhegrova dreigt competitiestart te missen

0
Edon Zhegrova dreigt competitiestart te missen

Slecht nieuws voor Racing Genk. Nadat Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt de competitiestart zullen moeten missen, dreigt hetzelfde te gebeuren voor Edon Zhegrova. De Kosovaar, die normaal op 1 juli terugkeert naar Limburg, sukkelt met een blessure aan de linkervoet en is vier tot zes weken uit.

FC Basel lichtte de optie niet op Edon Zhegrova maar had al te graag nog beroep gedaan op de Kosovaarse winger tijdens het slot van de competitie. Een vervelende voetblessure gooit echter roet in het eten. Deze blessure zal Zhegrova vier tot zes weken aan de kant houden, en dreigt hierdoor de voorbereiding en de start van de competitie met Genk te missen.

Zhegrova is inmiddels de enige uitgeleende speler die op 1 juli de trainingen mag hervatten met het eerste team. De andere terugkerende spelers moeten apart trainen. De Kosovaarse Messi krijgt zo van Hannes Wolf een nieuwe kans bij de viervoudige landskampioen, al zou Zhegrova zelf openstaan voor een transfer. Voorlopig wordt Zhegrova op 1 juli gewoon in Genk verwacht voor zijn revalidatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here