Home Nieuws De eerste veldtraining is een feit

De eerste veldtraining is een feit

0
De eerste veldtraining is een feit
GENK, BELGIUM - JUNE 15 : Carlos Cuesta defender of Genk, Jhon Lucumi defender of Genk, Neto Borges Dos Santos defender of Genk during the first training session as part of the preparation for the Jupiler Pro League new season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis on June 15, 2020 in Genk, Belgium, 15/06/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews

Het seizoen 2020-2021 is officieel begonnen voor KRC Genk, op het trainingsveld weliswaar. Op 15 juni tekenden de Genkse spelers weer paraat in de Luminus Arena voor een eerste trainingssessie. Afgelopen dinsdag en woensdag volgden de fysieke en medische testen.

De fluo-gele trainingsuitrusting werd intussen ingewisseld voor een nieuw exemplaar met verschillende tinten blauw, zoals gewoonlijk bij de start van ieder nieuw seizoen. Hannes Wolf kon een beroep doen op 22 fitte spelers. Heynen en Thorstvedt ontbraken en revalideren verder van hun blessure. Verder is het ook nog wachten op de komst van Bongonda, Onuachu, Kouassi en nieuwkomer Muñoz, die nog in het buitenland vertoeven.

Ook Luca Oyen (17) en Pierre Dwomoh (15) waren van de partij. Beide jongens hebben de beloften ingeruild voor een plekje in de Genkse A-kern. De andere nieuwkomer was Ismail Saibari, die de eerste weken mag proeven van het grote werk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here