Home Nieuws Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt missen competitiestart

Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt missen competitiestart

0
Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt missen competitiestart
BENIDORM, SPAIN - JANUARY 7 : Bryan Heynen midfielder of Genk and Bram Swinnen Kinesist of Genk pictured during a training session on day 4 of the winter training camp on January 07, 2020 in Benidorm, Spain, 7/01/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews

Het nieuwe voetbalseizoen is nog niet op gang getrapt of KRC Genk moet al een eerste domper verwerken: zowel Bryan Heynen als Kristian Thorstvedt zullen de competitiestart in augustus missen. Beide spelers revalideren nog verder aan hun blessures.

Voorlopig trainen beide spelers ook niet met de groep mee. Heynen scheurde zijn kruisband van de rechterknie eind vorig jaar in het duel tegen Moeskroen, eveneens ook de honderdste wedstrijd voor het jeugdtalent van blauw-wit. Heynen heeft zopas nog een ingreep laten ondergaan aan de meniscus.

Thorstvedt liep begin maart in de wedstrijd tegen KV Oostende een breukje op in de linkervoet. De Noor werd in diezelfde week nog geopereerd. Beide spelers zullen eerst nog een apart programma moeten volgen, alvorens aan te pikken bij de groep.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here