Home Nieuws Jeugd Siebe Vandermeulen trekt naar Telstar

Siebe Vandermeulen trekt naar Telstar

0
Siebe Vandermeulen trekt naar Telstar
SALZBURG, AUSTRIA - SEPTEMBER 17 : Siebe Vandermeulen of Genk celebrates scoring a goal pictured during youth league Champions League group E match between KRC Genk and FC Salzburg on September 17, 2019 in Salzburg, Austria, 17/09/2019 ( Photo by Philippe Crochet/ Photonews

Jeugdspeler Siebe Vandermeulen verlaat de club en trekt naar het Nederlandse Telstar van Andries Jonker. Vandermeulen, inmiddels 19 geworden, was einde contract. Een rol bij het eerste team zat er niet in en dus besloot de beloftevolle rechtsachter andere oorden op te zoeken.

Siebe Vandermeulen is een polyvalente verdediger die meestal centraal of vanop rechts uit de voeten kan. Vandermeulen speelde afgelopen seizoen ook mee in de Youth League waarin hij twee keer vanop de stip scoorde in zes wedstrijden.

In zijn testperiode bij de club uit IJmuiden kon hij trainer Andries Jonker, ex-Wolfsburg en FC Barcelona, overtuigen om een contract te versieren. Vandermeulen tekende er een contract voor één seizoen.

We wensen Siebe veel succes met zijn verdere carrière!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here