Home Nieuws Ianis Hagi definitief naar Glasglow Rangers

Ianis Hagi definitief naar Glasglow Rangers

0
Ianis Hagi definitief naar Glasglow Rangers

De periode van Ianis Hagi bij KRC Genk zit er al op. De Roemeen werd eind januari verhuurd aan het Glasglow Rangers van Steven Gerard. Rangers had ook een aankoopoptie in de deal bedongen en heeft deze gelicht. De transfer van Hagi levert ongeveer vijf miljoen op voor de Genkse clubkas.

Wat dé toptransfer van vorige zomer leek te zijn, draait nu uit op dé floptransfer. Hagi kon de verwachtingen die gemaakt werden bij zijn komst niet inlossen en verdwijnt zo langs een achterdeurtje naar de uitgang in de Luminus Arena. Hagi’s debuut leek nochtans veelbelovend want bij zijn eerste baltoets scoorde Hagi meteen ‘de winning goal’ tegen KV Kortrijk, in de eerste competitiewedstrijd.

De weken nadien switchte Hagi tussen basis en bank onder Felice Mazzu. Hagi wist nog twee keer te scoren vanop de stip in de derby tegen Sint Truiden. De zoon van stervoetballer Gheorghe Hagi leverde ook vier assists af. Onder Hannes Wolf kwam de Roemeen amper nog in beeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here