Home Nieuws Eboue Kouassi definitief naar KRC Genk

Eboue Kouassi definitief naar KRC Genk

0
Eboue Kouassi definitief naar KRC Genk

De optie op Celtic-huurling Eboue Kouassi is gelicht. De Ivoriaan komt zo definitief over naar blauw-wit en tekent er een contract tot 2024. Kouassi kwam nog maar vier keer in actie maar bewees in deze korte periode een aanwinst te zijn voor de ploeg.

Eboue Kouassi kwam eind januari aan met een conditionele achterstand. Het was dan ook even wachten op zijn rentree maar die kwam er sneller dan verwacht. Zo mocht Kouassi op 1 februari al invallen in de gewonnen thuismatch tegen Charleroi. In de laatste drie competitiewedstrijden kreeg de Ivoriaan zelfs al een basisplaats.

Kouassi kreeg door omstandigheden maar een korte periode om zich te tonen maar zowel Hannes Wolf als de technische staf zijn uiterst tevreden over de progressie die Kouassi gemaakt heeft. Met alsook een uitstekende mentaliteit maakte de ex-speler van Celtic en Krasnodar indruk, want Kouassi blijft tijdens de vrije periode gewoon verder trainen in Genk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here