Home Nieuws KRC Genk toont interesse in Juan Brunetta

KRC Genk toont interesse in Juan Brunetta

0
KRC Genk toont interesse in Juan Brunetta

De voetbalcompetitie ligt op dit moment nog altijd stil maar dat weerhoudt Racing Genk niet om al op zoek te gaan naar versterkingen voor het komende seizoen. Afgelopen week werd transfer nummer 1, Daniel Muñoz, al voorgesteld. Ook prioritair is een spits, en voor die positie is er grote interesse in de Italiaanse Argentijn Juan Brunetta.

In de Luminus Arena is er nog altijd gene echte vervanger gehaald voor clubicoon Aly Samatta. Voor het komende seizoen is een nieuwe spits wel prioriteit nummer 1 voor de uittredend landskampioen. Zo was er al bekend dat Cyriel Dessers hoog op het Genkse verlanglijstje staat maar nieuw is de interesse in Juan Brunetta. De Argentijnse aanvaller komt op dit moment uit voor Godoy Cruz. Daar scoorde hij afgelopen seizoen 9 keer in 16 wedstrijden. In het verleden kwam hij uit voor onder andere Arsenal, in eigen land weliswaar, en Belgrado.

Zijn club plakt voorlopig wel nog een stevige prijs op Brunetta’s hoofd, namelijk $10M. Volgens zijn management is Brunetta toe aan een volgende stap en liefst in Europa. De voorkeur van de 23-jarige spits gaat op dit moment wel echter uit naar Italië of Spanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here